Web design

Een website vertelt veel over een bedrijf. Het is een eerste kennismaking, die essentiële eerste indruk die bepaalt of potentiële klanten de telefoon pakken voor een gesprek of een offerte. Design Depot vindt het daarom belangrijk dat een website aansluit bij de identiteit en de service of diensten van een onderneming. Wij bouwen websites met gevoel en oog voor detail, waardoor klanten zich met je kunnen identificeren.

Basis website

De mogelijkheden voor het bouwen van een website zijn talrijk. Zo leveren wij al een website voor slechts € 499,-. Bij Design Depot combineren we wensen met een passend advies, zodat een website niet alleen functioneel en doeltreffend is, maar ook bij jou als ondernemer past. Dit kan een zogeheten 'one page-website' zijn, waarbij alle functionaliteit en content helder en overzichtelijk op één doorlopende website wordt geplaatst. Maar ook een website met verschillende achterliggende pagina's, geschikt voor bedrijven met veel verschillende content.

Om een website de juiste uitstraling en inrichting te geven, komen wij altijd persoonlijk langs om alle wensen te bespreken en dit te combineren met een passend advies.

Webshop of CMS

Wil je zelf regelmatig content toevoegen aan je website, of een webshop? Ook dan ben je bij Design Depot aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar het ideale 'Content Management Systeem' of de juiste webshop-software om jouw boodschap of producten op de meest effectieve manier over te brengen. Ook hier kun je rekenen op een uniek design dat er op alle apparaten geweldig uitziet.

SEO

Search Engine Optimalisation, kortweg SEO is het optimaliseren van een website zodat deze zo goed mogelijk gevonden wordt door zoekmachines als Google. Sommige bedrijven doen hier heel geheimzinnig over en rekenen hier hoge bedragen voor. Bij Design Depot geloven we dat SEO een standaard onderdeel is van het afleveren van een goede website en daarom berekenen wij nooit extra kosten. Tijdens het maken van de website passen wij alle onderdelen al aan, zodat SEO-standaard meegenomen wordt en de site optimaal vindbaar is.

Wil je zowel het webdesign als het grafische design door Design Depot laten doen? Leuk! Dan kunnen we alles nog beter op elkaar aan laten sluiten! Neem contact met ons op en we komen langs om de mogelijkheden door te spreken.

Bij Design Depot vind je al uw designwerk onder één dak!

Design depot hanteert vaste prijzen voor haar pakketten. Zo heb je al een website voor slechts € 499,-. Website basis is geschikt voor iedereen die een informatieve website wil waarbij zelf teksten, afbeeldingen en blogs bijgehouden kunnen worden. Zonder al te veel extra functionaliteiten

Website Pro of Webshop biedt alles wat website basis heeft, alleen met de mogelijkheid om bijvoorbeeld een webshop te laten bouwen. Of een online evenementen systeem. Voor alle webshops geldt dat we alles zo inrichten dat je er zelf heel makkelijk mee kunt werken. We trainen je ook in het gebruik van ons CMS-systeem. We blijven betrokken en zorgen ervoor dat je website of -shop soepel draait.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor maatwerk. Heb je al een doel voor ogen? Of juist helemaal niet? Design Depot levert maatwerk voor € 50,- per uur. We komen bij je langs om alle mogelijkheden door te spreken en ons werkt stopt pas als je 100% tevreden bent.

Last but not least, kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Voor slechts € 249,- per jaar houden we je CMS-systeem, alle plugins en eventuele thema's up-to-date. Zo ben je altijd verzekerd van de laatste, meest veilige werkomgevingen en heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Website basis
€499,-

 • Uniek design
 • Responsive design
 • SEO geoptimaliseerd
 • In lijn met de huisstijl
 • Zelf bloggen en teksten wijzigen
Pro / Webshop
€1249,-

 • Alles van website basis
 • Volledige Webshop
 • Keuze voor extra functionaliteiten
 • Eigen beheer van shop
 • Training in het gebruik van ons CMS-systeem
Maatwerk
€50,- per uur

 • Unieke functionaleiten
 • Samen bepalen we de beste strategie
 • Altijd netjes vooraf een offerte
 • Volledig maatwerk
 • Advies op maat