Nog veel meer design

Behalve grafisch- en webdesignwerk kun je bij Design Depot ook terecht voor diverse gerelateerde diensten. Zo verzorgen wij voice-overs en illustraties, animaties en infographics.

Benieuwd wat dit werk inhoudt? Neem hieronder een kijkje of vraag hiernaast direct een offerte aan!

Bij Design Depot vind je al je designwerk onder één dak!

Voice over

Een voice-over kun je voor verschillende doelen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een reclame-video of infographic waarin klanten een product wordt uitgelegd. Of een interne film over het gebruik van het nieuwe CRM-systeem. Design Depot beschikt over een ervaren Voice-Over die zowel zakelijke teksten kan inspreken als wat meer "luchtige" teksten.

Design Depot beschikt niet over een eigen geluidsstudio maar werkt samen met een Internationaal stemmenbureau met een studio te Amsterdam. Prijzen zijn dan ook op aanvraag.

Beluister hier een audiofragment van ons over de Willemsbrug te Rotterdam.

Audio fragment van Elian Kloppenburg over de Willemsbrug:

Illustraties

Een goede illustratie kan een website volledig tot leven brengen. Een goede eye-catcher kan genoeg zijn om uw doelgroep naar je website te brengen en daar ook te houden! Design Depot heeft jarenlange ervaring met het maken van illustraties. Je kunt bij ons terecht voor animaties voor het web. Maar ook voor trouwkaarten, illustraties voor boeken, flyers etc. Zakelijk of privé, niets is ons te gek. Alle illustraties zijn maatwerk.

Ontdek onze illustraties in onze portfolio!

Infographics & animatie

Bewegende illustraties nodig om een boodschap over te brengen? Geen probleem. Design Depot maakt tevens animaties & infographics. Bij animaties kun je bijvoorbeeld denken aan een bewegend logo. Of een korte animatievideo over het gebruik van de nieuwe veiligheidsbrillen...

Een infographic of informatieve illustratie geeft aan de hand van een combinatie van verschillende objecten en kleuren en tekst en beeld informatie weer. Denk bijvoorbeeld aan een grafische weergave van de productiecijfers. Of een jaarrekekening.

Motion Design Motion Design