Portfolio

Bekijk hieronder wat Design Depot al voor verschillende opdrachtgevers heeft gecreƫerd.

Ben jij de nieuwe aanwinst voor ons portfolio? Neem dan direct contact met ons op en we maken er samen iets moois van!

Bij Design Depot vind je al je designwerk onder één dak!

Design

Website & huisstijl
Zorg voor Elkaar LV

Zorg voor Elkaar LV is het overkoepelende platform voor vrijwilligersorganisaties binnen de gemeente Leischendam-Voorburg. Design Depot heeft voor deze organisatie het logo, de huisstijl en de nieuwe website gerealiseerd.


Website
Studio Bloom

Studio Bloom is een samenwerking tussen 3 interieurontwerpers. Hun website dient als een een visitekaartje voor hun diensten. Design Depot heeft hun logo, huisttijl en hun website ontwikkeld.

Design

Design

Website
Ik Zie Jou

Persoonlijk inspirator Bianca de Jonge inspireert ondernemers en particulieren via Ik Zie Jou. Haar website moest ook een inspritatie zijn. Design Depot is aan de slag gegaan om een unieke website voor haar neer te zetten.


Website
WOEJ

Stichting Welzijn Oud en Jong Leidschendam-Voorburg had een verouderde website. Design Depot heeft in opdracht van Stichting WOEJ de nieuwe website ontwikkeld.

Design

Design

Website
YSMB

Your Social Media Buddy maakt de wereld van Social Media toegankelijk voor iedereen. Om dit duidelijk te maken was er een sterke website nodig. Design Depot heeft in opdracht van Dirkjan Hupkes van YSMB de nieuwe website ontwikkeld.


Webshop
Liquid Storage

Liquid Storage bouwt hoogwaardige kunststoftanks op maat voor vele doeleinden. Om hun producten te verkopen was ern behoefte aan een webshop. Tevens was hun bestaande website sterk verouderd. Design Depot heeft de 2 gecombineerd.

Design

Design

Website
KMS

Eiegenaar Arjan Koerts van Koerts Maratime Service had behoefte aan een nieuwe website om zijn bedrijfsactiviteiten goed en helder naar de buitenwereld te communiceren. Design Depot heeft geluisterd naar zijn wensen een op basis daarvan een nieuwe website ontwikkeld.


Website & huisstijl
Muziekschool Goedhart

Muziekschool Goedhart is onlangs een stichting geworden en was toe aan een nieuwe start. Design Depot heeft voor de Muziekschool een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontworpen die beter aansloot bij de nieuwe identiteit. Momenteel zijn we bezig om de website daar bij aan te laten sluiten.

Design

Design

Website
Center of the Soul

Sprititueel centrum Center of the Soul wilde graag een heldere en lichte website en logo om de oude stijl te kunnen vervangen. Design Depot is met deze punten aan de slag gegaan en heeft gelijk de website responsive gemaakt.


Design

Website
Judith Kloppenburg

Judith Kloppenburg was als tekstschrijfster toe aan een nieuwe website waarbij ze haar werk en haar blog goed over kon laten komen. Design Depot heeft voor haar een nieuwe site gemaakt waarin beide goed tot hun recht komen!


Design

Website & Huisstijl
Bixcel

Bixcel is een samenwerking tussen Design Depot en Rulweb.nl. Samen pakken zij de grotere opdrachten aan! Design Depot heeft hiervoor ook de huisstijl en het logo ontworpen.


Design

Logo & Huisstijl
Alert Incasso

Toen Alert Incassodiensten als bedrijf ging starten hadden ze uiteraard nog geen logo of huisstijl. Design Depot heeft in opdracht van de startende ondernemers de volledige huisstijl ontworpen en ervoor gezorgd dat dit bedrijf een goede start kon maken!


Design

Logo
Johan Piet Naaimachines

Johan Piet Naaimachinehandel liet zijn website vernieuwen door Bixcel. Design Depot heeft in dit proces o.a. het nieuwe logo en verschillende elementen voor de nieuwe website gemaakt.


Website & Webshop
Anton van der Gulik Tribal Art

Anton van der Gulik is een liefhebber en verzamelaar in Tribale Kunst. Vanuit zijn galerij in Haarlem verkoopt hij de mooiste objecten uit alle hoeken van de wereld. Design Depot heeft zijn website en -shop ontwikkeld.

Design

Diverse Illustraties

Naast volledige projecten maken we ook regelmatig illustraties voor losse doeleinden zoals kaarten, blogs en zelfs t-shirts. Neem hieronder een kijkje naar een aantal van onze illustraties.