Wie zijn wij?

Design Depot staat garant voor professionele websites, maar we doen meer. We kunnen u helpen bij het volledige ontwerp proces van een (nieuwe) onderneming. Uw huidige uitstraling ombouwen indien nodig. We ontwerpen, bouwen en bedenken alles zelf. De mogelijkheden zijn dus (bijna) eindeloos.

Elian Kloppenburg

elian

Het gezicht van Design Depot is Elian Kloppenburg. Elian heeft de opleiding IT-Media Productie gedaan aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en volgde na het afronden van deze studie verschillende aanvullende grafische studies, waaronder Webdesign & Development. Wanneer je een offerte aanvraagt of een vraag hebt voor Design Depot, is Elian je aanspreekpunt.

A-Class Webhosting

Design Depot werkt voor haar Hostingdiensten en domeinregistraties samen met A-Class Webhosting uit Alphen aan den Rijn. A-Class Webhosting staat bekend om de goede service, de snelheid van het afhandelen van support-tickets en de snelheid van het netwerk. Ook doen zij er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten en is A-class Webhosting maatschappelijk betrokken.

Waarom Design Depot?

Waarom zou u kiezen voor Design Depot? Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden. Sterker nog, er zijn een aantal redenen op te noemen:

  1. Design Depot kiest voor een persoonlijke aanpak; we komen persoonlijk langs en stemmen ons werk volledig af op jouw persoonlijke wensen.
  2. Design Depot levert kwaliteit; we gaan altijd voor vakwerk en stoppen pas als onze klanten tevreden zijn.
  3. Design Depot hanteert zeer concurrerende prijzen
  4. Design Depot stopt niet als de opdracht is afgeleverd. Wij blijven te allen tijde beschikbaar voor vragen en trainingen
  5. Design Depot staat voor al het designwerk onder één dak; wij kunnen de volledige communicatie verzorgen.

Professionele teksten

Professionele teksten zijn minstens zo belangrijk als de uitstraling van je communicatie. Design Depot werkt daarom samen met een ervaren tekstschrijfster die alle benodigde teksten kan schrijven of herschrijven.

Bij Design Depot vind je al je designwerk onder één dak!